FOTO KUNST 3D+

Roderick Lloyd is in 2011 begonnen met zijn fotokunst MORE THAN A PHOTO.. Hiervoor was hij register makelaar in verzekeringen en consultant. Roderick maakt de originele foto’s zelf en met die foto’s  ‘schildert’ hij met de muis van zijn computer. Zo maakt hij zijn digitale kunst. In 2018 werkt hij samen met drie andere bedrijven die samen de RL FOTO KUNST in 3D+  maken. Echt anders dat is zeker!

Hieronder staan enkele ‘high lights’ van Roderick Lloyd

Inmiddels heeft hij binnen korte tijd opvallende internationale prijzen gewonnen, is opgenomen in diverse internationale kunstboeken (zoals Kunstboek Museum) en kunstmagazines en hij heeft op unieke locaties geëxposeerd. Voorbeelden zijn: The Fine Art Museum (USA, Las Vegas), het Louvre en De Eiffeltoren in Parijs en Casa Battlo (Gaudi) in Barcelona. 

Op 11 mei 2015 heeft Lloyd zijn kunstwerk WELKOM gemaakt van een foto van Paleis Soestdijk. Dit kunstwerk is aangeboden aan de heer A. Vermeulen van Paleis Soestdijk. In september 2015 winnaar van de Marco Polo International Prize in Venetië (Italië).

In 2016 heeft hij vanuit de USA het Certificate of Archievement ontvangen met de titel Excellence.

In oktober 2018 is de opdracht tot de levering van 48 grote en verschillende 3D+ kunstwerken aan een bedrijf in Nederland afgerond.